Woonverzekering Heilig Landstichting Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Heilig Landstichting. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders waaronder Ditzo en Unigarant die schade zoals inbraak, brand, water, bliksem verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Heilig Landstichting juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, storm, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals frituurpan of dressoir? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Heilig Landstichting? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz of Lancyr zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Halsteren verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heilig-landstichting


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Groesbeek? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als schade door wateroverlast en brandblussing. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Heilig Landstichting kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot en een kapotte leiding. Typische schade is schade aan het dak. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €425.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Heilig Landstichting
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Heilig Landstichting moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Heilig Landstichting

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Heilig Landstichting uitbreiden met additionele nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Erm afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze extra polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een smartphone & sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Heilig Landstichting

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte vaas of kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €900.000 tot €3.900.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,45 (betaling per maand). Wellicht interessant: De Goudse pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heilig Landstichting
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een bank of schade of letsel in verkeer. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €31,15 tot wel €33,00 p/maand in juni 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Heilig Landstichting online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering