Woonverzekering Winde Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Winde. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven als Bovag en Reaal die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, water, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Winde juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door o.a. brand, storm, diefstal, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als videorecorder of handschoenen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Winde? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als DAK + Lancyr werken met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wessem verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-winde


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Tynaarlo? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als storm vanaf windkracht 7 en rook. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brandstichting? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Winde kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of hengelen, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui of gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Denk maar aan een gescheurde muur. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €260.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Winde
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Winde moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Winde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Winde uitbreiden met verschillende belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Uitwijk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze additionele dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera + sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Winde

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere krassen op de auto & kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.450.000 tot €2.850.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,75 per maand. Bekijk ook Allianz dekking.

Rechtsbijstandverzekering Winde
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk en bouw- en verbouwgeschillen. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele opties.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf zo’n €32,00 oplopend tot €33,70 p/maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Winde op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering