Woonverzekering Wessem Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Wessem. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars waaronder ABN AMRO en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, brand, water verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wessem juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, water, inbraak, brand, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een defecte laptop. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als kleden en badkameraccessoires? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Wessem? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo en Interpolis werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Wouterswoude verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wessem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Maasgouw? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en ontploffing. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of spelen met vuur? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Wessem kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €655.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Wessem
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen de woning in Wessem eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Wessem

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Wessem completer maken met additionele handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Terkaple afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke polis is er bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een navigatieapparaat en sieraden. Waak voor oververzekering: wellicht bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Wessem

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere behang dat moet worden vervangen of ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een dekking van €1.450.000 oplopend tot €3.050.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Independer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Wessem
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenuitkering en conflict met de buren. Daarbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf circa €34,25 tot wel €33,90 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wessem op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering