Woonverzekering Erm Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Erm. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders als bijv. Bovag en InShared die schade door bijvoorbeeld brand, water, bliksem, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Erm april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, storm, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals cd’s of zonnepanelen? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Erm? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB + OHRA verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eelde verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-erm


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Coevorden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door storm en vandalisme. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Erm is altijd een risico. De takjesmethode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade ten gevolge van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningregel je d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag of Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. In veel gevallen wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €490.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Erm
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Erm eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Erm

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Erm nog persoonlijker maken met meerdere handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder check jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Colijnsplaat afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een smartphone en drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Erm

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Je kunt denken aan een gebroken ruit + smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €950.000 tot ruim €3.550.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: ANWB pakket.

Rechtsbijstandverzekering Erm
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan bij ontslag & verhalen van schade. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €27,90 oplopend tot €27,05 per maand in april 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Erm op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering