Woonverzekering Simpelveld Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Simpelveld. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals DAK en InShared die schade als gevolg van storm, brand, bliksem, inbraak verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Simpelveld juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, storm, water, brand, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als videorecorder of zonnepanelen? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Simpelveld? Start meteen onze vergelijker! Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als Bovag en InShared verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Sandfirden verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-simpelveld


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Simpelveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als schade door wateroverlast en smeltschade. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Simpelveld kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en lekkage van leidingsystemen. Typische schade is defecte apparatuur. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Check jouw condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €450.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Simpelveld
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Simpelveld eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Simpelveld

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Simpelveld uitbreiden met een paar handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Oudeschans afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur & viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Simpelveld

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek op een meubel en ook geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag van €1.500.000 tot zo’n €4.850.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,05 (per maand). Check ook BLG wonen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Simpelveld
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau en geschil m.b.t. pensioen. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (startend vanaf €27,15 tot wel €29,45 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Simpelveld online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering