Woonverzekering Oudeschans Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €7,80 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Oudeschans. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als Bruns ten Brink en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, storm, bliksem dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oudeschans juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door onder andere diefstal, inbraak, storm, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals aardewerk en tassen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Oudeschans? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali en ZLM hanteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Oosternieland verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-oudeschans


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bellingwedde? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Oudeschans kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis gaat middels de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en bevroren leidingen. Typische schade is een onbruikbare droger. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot circa €615.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudeschans
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Oudeschans zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Oudeschans

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Oudeschans nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Neerijnen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet of een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oudeschans

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan vlekken op kleding + ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.050.000 tot €2.950.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook ZLM polis.

Rechtsbijstandverzekering Oudeschans
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan geschillen binnen de familie of geschil m.b.t. pensioen. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf circa €37,50 oplopend tot €32,95 p/maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oudeschans online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering