Woonverzekering Oosternieland Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Oosternieland. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder Allianz en Unigarant die schade door o.a. bliksem, vandalisme, storm, brand afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Oosternieland mei 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, storm, brand, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als verlichtingsornamenten en barbecue? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oosternieland? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren of REAAL Verzekeringen faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Notter verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oosternieland


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Eemsmond? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. De meeste hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en rook. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Oosternieland kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan lekkage. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €570.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosternieland
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Oosternieland moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oosternieland

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Oosternieland aanvullen met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je handige info (of bekijk woonverzekering Merkelbeek afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze additionele dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels en iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). We spreken hier van spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur + viool. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oosternieland

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere besmeurde meubels & ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.350.000 tot zo’n €4.950.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis heb je al vanaf €3,15 (betaling per maand). Wellicht interessant: Generali pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosternieland
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt en conflict met verhuurder. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf circa €28,70 oplopend tot €36,80 per maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oosternieland vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering