Woonverzekering Oldehove Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €3,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Oldehove. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende partijen als bijv. EAG Assuradeuren en nowGo die schade zoals water, vandalisme, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Oldehove juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, diefstal, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals afwasmachine en tablet? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Oldehove? Start meteen met direct onze vergelijker! In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB en nowGo zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Check ook: Nijetrijne verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oldehove


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zuidhorn? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als brand en olie. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Oldehove is altijd een risico. De Flippermethode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af middels de opstal, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak of een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €650.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oldehove
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Oldehove moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oldehove

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Oldehove aanvullen met diverse praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Marijenkampen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels, aquaria of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spelcomputer of jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Oldehove

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan vlekken op kleding + het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, van €1.350.000 tot zo’n €2.600.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nationale Nederlanden afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Oldehove
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenuitkering & conflict over pensioenuitkeringen. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €38,05 t/m €32,25 p/maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oldehove online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?