Woonverzekering Marijenkampen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,65 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Marijenkampen. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en OHRA die schade door o.a. brand, bliksem, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Marijenkampen april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, water, diefstal, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als lampen en schoenen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Marijenkampen? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aegon + London Verzekeringen hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Lobith verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-marijenkampen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Steenwijkerland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en plundering. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of spelen met vuur? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Marijenkampen kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een lek waterbed. Typische schade is een onbruikbare vriezer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een kapotte goot. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €655.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Marijenkampen
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Marijenkampen eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Marijenkampen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Marijenkampen nog persoonlijker maken met een paar belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Kats afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze additionele polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een tablet en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Marijenkampen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels & ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.500.000 tot ruim €4.800.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: HEMA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Marijenkampen
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie en conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf €29,50 tot en met €24,30 p/maand in april 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Marijenkampen online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?