Woonverzekering Notter Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Notter. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars als bijv. DAK en ZLM die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, water, vandalisme verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Notter juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere brand, vandalisme, inbraak, water, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als radio en schrijfmachine? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Notter? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Bovag en ING faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Nieuwegein verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-notter


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Wierden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn inclusief. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 of vandalisme. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of gaslekken? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Notter is altijd een risico. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade door inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt middels de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €320.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Notter
Direct een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Notter zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Notter

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Notter uitbreiden met enkele praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder tref jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Luyksgestel afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een filmcamera of gitaar. Let op oververzekering: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Notter

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Denk dan aan krassen op de auto en fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.200.000 tot zo’n €4.300.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €4,10 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Univé.

Rechtsbijstandverzekering Notter
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erfenis en conflict met verhuurder. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf circa €36,75 tot en met €30,10 per maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Notter online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering