Woonverzekering Nieuwegein Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nieuwegein. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals Europeesche en Nationale Nederlanden die schade zoals water, inbraak, vandalisme, brand dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwegein mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, storm, brand, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als broodrooster en scheerapparaat? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Nieuwegein? Start vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand. Aanbieders als FBTO en Univé zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Molkwerum verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nieuwegein


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Nieuwegein? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. schade door storm en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Nieuwegein kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €445.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwegein
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Nieuwegein zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwegein

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Nieuwegein complementeren met meerdere praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder bekijk je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Leur afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Utrecht). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwegein

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte laptop en ook ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.050.000 tot wel €3.850.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,70 (per maand). Check ook London Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwegein
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan erfenis & geschillen met de buren. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €38,05 tot €33,65 p/maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Nieuwegein voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?