Woonverzekering Terborg Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,65 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Terborg. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen als bijv. Aon Direct en Zelf die schade door o.a. bijv. blikseminslag of brand dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Terborg juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou onder andere storm, vandalisme, inbraak, brand, water. Denk bijvoorbeeld aan gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als broodrooster en toiletartikelen? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Terborg? Start meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Allsecur + Zelf werken met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Standdaarbuiten verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-terborg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oude IJsselstreek? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door stormschade en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of gaslekken? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Terborg kan ook jou overkomen. De takjesmethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Normaliter wordt dit afgedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €430.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Terborg
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Terborg gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Terborg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Terborg nog persoonlijker maken met diverse interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Rouveen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een filmcamera & kleding. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Terborg

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere besmeurde meubels en smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag van €950.000 tot zo’n €3.950.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag pakket.

Rechtsbijstandverzekering Terborg
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over arbeidsvoorwaarden en geschil over de uitkering. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies verschillen nogal (beginnend bij €36,55 tot wel €23,95 p/maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Terborg vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering