Woonverzekering Rouveen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,00 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor inwoners van Rouveen. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals Centraal Beheer en Polis Direct die schade door o.a. brand, bliksem, inbraak, water vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Rouveen juli 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, diefstal, brand, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als verlichtingsornamenten en weegschaal? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Rouveen? Begin direct met meteen onze vergelijker! In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO + Interpolis faciliteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Ravenswaaij verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rouveen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Staphorst? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inclusief. Daardoor zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Rouveen kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningloopt via de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. Normaliter worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €425.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Rouveen
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand stuit je op bruikbare info. Verzeker direct het huis in Rouveen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Rouveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Rouveen nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Oldenzijl afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze nieuwe verzekering verzekert bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een laptop & sieraden. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Rouveen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere een vlek op een meubel en kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan jou bij beginnend bij €1.500.000 tot zo’n €2.900.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook ABN AMRO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Rouveen
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erfenis en afgenomen rijbewijs. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €31,85 tot en met €35,95 per maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Rouveen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering