Woonverzekering Sirjansland Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €3,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Sirjansland. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder Huis In Eén Verzekeringen en SNS die schade door bijvoorbeeld wateroverlast, storm of brand afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sirjansland mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, brand, water, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals vitrages en speelgoed? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Sirjansland? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Allsecur + Lancyr zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Scherpenisse verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-sirjansland


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Schouwen-Duiveland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door waterschade en ontploffing. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of keukenbrand? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Sirjansland kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak en een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Download de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte schutting. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €540.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Sirjansland
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Sirjansland eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Sirjansland

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Sirjansland nog persoonlijker maken met additionele nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Pannerden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Tevens is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een filmcamera en drumstel. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sirjansland

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan vlekken op kleding & ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf €1.200.000 tot €4.800.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,45 (betaling per maand). Wellicht interessant: nowGo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sirjansland
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. als je werkgever failliet gaat & bij aankoop van een huis. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand verschillen enorm (beginnend bij €25,25 tot €29,90 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Sirjansland vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?