Woonverzekering Scherpenisse Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Scherpenisse. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen zoals Ditzo en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld bliksem, brand, vandalisme, water dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Scherpenisse mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, brand, water, storm, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op spullen als vitrages of haarföhn? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Scherpenisse? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Allsecur of Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Rogat verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-scherpenisse


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Tholen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als aanrijding of aanvaring en brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Scherpenisse is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €565.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Scherpenisse
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Scherpenisse gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Scherpenisse

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Scherpenisse complementeren met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder lees je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Opmeer afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een tablet of viool. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Scherpenisse

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte telefoon en ook smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen beginnend bij €1.500.000 tot wel €3.550.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,25 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen polis.

Rechtsbijstandverzekering Scherpenisse
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt & conflict bij aankoop huis. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €26,05 tot wel €28,60 p/maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Scherpenisse voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering