Woonverzekering Rogat Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €8,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Rogat. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als DAK en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld bliksem, brand, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rogat juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, inbraak, storm, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als verlichtingsornamenten of toiletartikelen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Rogat? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo of nowGo hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Puth verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-rogat


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Meppel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door brand en schade door regen. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Rogat is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningregel je met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed via de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Denk maar aan gesneuvelde ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €250.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Rogat
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Rogat gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Rogat

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Rogat completer maken met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Oirlo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een filmcamera of gitaar. Waak voor oververzekering: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Rogat

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan een vlek op een meubel of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf €1.050.000 tot wel €3.950.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,90 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rogat
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over een consumentenovereenkomst of geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies schommelen nogal (vanaf circa €34,00 tot en met €30,20 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Rogat voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering