Woonverzekering Puth Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze pagina vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Puth. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle populaire partijen als bijv. HEMA en ZLM die schade zoals storm, vandalisme, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Puth april 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere water, diefstal, storm, vandalisme, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als stoffering of overhemden? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Puth? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo + Lancyr verkopen deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oudenbosch verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-puth


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Schinnen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Bijna alle hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door stormschade of schade door regen. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Puth is niet leuk, maar kan gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt via de opstal, en ontvreemde zaken worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan het dak of Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Meestal worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. Meestal betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot om en nabij de €430.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Puth
Snel een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Puth zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Puth

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Puth uitbreiden met enkele handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop check jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Nij Altoenae afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze unieke dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon & sportuitrusting. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Puth

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek op een meubel & ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.500.000 tot wel €4.150.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,20 (per maand). Check ook Aon Direct.

Rechtsbijstandverzekering Puth
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie of geschil over de uitkering. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €25,85 tot en met €27,25 per maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Puth vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?