Woonverzekering Oudenbosch Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Oudenbosch. De woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals Allsecur en Lancyr die schade door bijvoorbeeld water, inbraak, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oudenbosch mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou o.a. water, vandalisme, inbraak, storm, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als aquarium en tuingereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Oudenbosch? Open direct de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als De Goudse en Nederlanden van Nu faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Oosterend verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-oudenbosch


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Halderberge? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn inclusief. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. blikseminslag en ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Oudenbosch is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of hengelen, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is vochtplekken op de buur. In de regel worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Je kunt denken aan lekkage. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €380.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudenbosch
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Oudenbosch gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Oudenbosch

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Oudenbosch nog persoonlijker maken met additionele handige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Nederhorst den Berg afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze unieke polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan filmapparatuur of een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oudenbosch

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto + ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.450.000 tot €3.750.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Turien en Co polis.

Rechtsbijstandverzekering Oudenbosch
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij aankopen die niet geleverd zijn & geschil m.b.t. pensioen. Hierbij kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand zijn zeer wisselend (beginnend bij €30,00 t/m €32,70 per maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oudenbosch afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?