Woonverzekering Finsterwolde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €3,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Finsterwolde. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen zoals Bruns ten Brink en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. bliksem, water, brand, storm afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Finsterwolde juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, water, storm, diefstal, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke koelkast. De definitie van inboedel is alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als kruiden en lingerie? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Finsterwolde? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Ditzo + Univé bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Ekehaar verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-finsterwolde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oldambt? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Finsterwolde kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan beschadigde gevel. Doorgaans is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €440.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Finsterwolde
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Finsterwolde probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Finsterwolde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag de woonverzekering in Finsterwolde uitbreiden met verschillende interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop doorzoek je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering De Heurne afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spelcomputer en viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Finsterwolde

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een vlek in de vloer + ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.100.000 tot zo’n €3.450.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Finsterwolde
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. pensioenuitkering en conflict met een autodealer. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (beginnend bij €36,15 oplopend tot €36,30 per maand in juli 2024). De premie hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Finsterwolde afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering