Woonverzekering Tuil Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Tuil. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars waaronder Allsecur en Turien en Co die schade zoals inbraak, brand, vandalisme, water afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Tuil juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, brand, storm, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals potten of kinderwagen? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Tuil? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen of Nationale Nederlanden werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Swichum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-tuil


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Neerijnen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als hagelschade en diefstal. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of gaslekken? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Tuil kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat via de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Gewoonlijk wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte schutting. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €540.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Tuil
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Tuil probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Tuil

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Tuil aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Scharsterbrug afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze additionele verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Tuil

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek op een meubel & ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking beginnend bij €1.100.000 tot €3.100.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,65 per maand. Bekijk ook Bruns ten Brink polis.

Rechtsbijstandverzekering Tuil
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met het UWV of conflict met de buren. Daarbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €26,00 t/m €29,00 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Tuil voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?