Woonverzekering De Heurne Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,25 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van De Heurne. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven als bijv. De Goudse en Independer die schade zoals brand, water, bliksem, storm dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in De Heurne april 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, brand, diefstal, storm, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als cd’s en tassen? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering De Heurne? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Aanbieders als ANWB of Interpolis werken met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bruinehaar verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-de-heurne


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Aalten? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. storm en plundering. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of keukenbrand? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in De Heurne is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en Een kapotte vaatwasmachine. Typische schade is hemelwater schade. In de regel worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €330.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in De Heurne
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier vind je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in De Heurne moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in De Heurne

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in De Heurne complementeren met enkele handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek je handige details (of bezoek info over woonverzekering Baflo afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan filmapparatuur + drumstel. Let op oververzekering: wellicht heb je al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten De Heurne

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere besmeurde meubels of kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.300.000 tot zo’n €4.450.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,15 (per maand). Check ook InShared pakket.

Rechtsbijstandverzekering De Heurne
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met werkgever of geschil m.b.t. pensioen. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (beginnend bij €28,15 tot wel €33,15 per maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering De Heurne vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering