Woonverzekering Renkum Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Renkum. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders zoals Avéro Achmea en Zelf die schade als gevolg van water, storm, vandalisme, inbraak dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Renkum juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, diefstal, storm, water, inbraak. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als aquarium of bank? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Renkum? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink of Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Paasloo verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-renkum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Renkum? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of omvallen van bomen. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Renkum kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Je kunt denken aan losse dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €610.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Renkum
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna vind je bruikbare info. Verzeker meteen jouw woning in Renkum eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Renkum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Renkum completer maken met verschillende belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Noord-Sleen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze unieke dekkingstaat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: een mooie spiegel en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Renkum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere besmeurde meubels en ook medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €900.000 tot zo’n €2.550.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €4,10 (per maand). Check ook nowGo.

Rechtsbijstandverzekering Renkum
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan pensioenuitkering of conflict over wonen. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf €36,75 tot wel €33,75 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Renkum online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering