Woonverzekering Paasloo Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,45 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Paasloo. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals Bovag en OHRA die schade zoals storm, brand, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Paasloo april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, vandalisme, water, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als tv en laptop? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Paasloo? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals DAK en Lancyr verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Opijnen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-paasloo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Steenwijkerland? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als waterschade en diefstal. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een vuile afzuigkap? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Paasloo kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van een opbollende vloer. Normaliter wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €600.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Paasloo
Direct een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Paasloo zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Paasloo

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Paasloo completer maken met verschillende handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina check jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Nieuw-Beijerland afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan filmapparatuur + een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Paasloo

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan een gebroken ruit en ook kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.450.000 tot wel €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,80 p/maand. Ga verder naar HEMA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Paasloo
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente of conflict met de buren. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies schommelen enorm (beginnend bij €36,95 tot €33,60 per maand in april 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Paasloo vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering