Woonverzekering Opijnen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Opijnen. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen als BLG wonen en InShared die schade door o.a. storm, vandalisme, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Opijnen juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, storm, water, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals lampen en raamventilator? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Opijnen? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur + Univé hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ohé en Laak verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-opijnen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Neerijnen? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn verzekerd. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als storm vanaf windkracht 7 en schroeischade. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Opijnen kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af middels de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot / Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. Meestal wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €550.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Opijnen
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Opijnen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Opijnen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Opijnen completer maken met verschillende praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand tref je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Mijdrecht afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een fotocamera en gitaar. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Opijnen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Onder andere een kapotte telefoon of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een dekking van €1.300.000 oplopend tot €4.950.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Verzekeruzelf.nl pakket.

Rechtsbijstandverzekering Opijnen
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. bij ontslag of ingevorderd rijbewijs. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (beginnend bij €26,15 oplopend tot €26,00 p/maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Opijnen afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?