Woonverzekering Oosterwijtwerd Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €4,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oosterwijtwerd. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals Allsecur en Zelf die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, storm, water (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Oosterwijtwerd juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, diefstal, vandalisme, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als kapstok en wasdroger? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oosterwijtwerd? Open meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd en nowGo zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Numansdorp verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oosterwijtwerd


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Loppersum? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en brandblussing. Via een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Oosterwijtwerd kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt via de opstal, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval en gesprongen leidingen. Typische schade is kapotte apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de opstal/inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €285.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosterwijtwerd
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Oosterwijtwerd gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oosterwijtwerd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Oosterwijtwerd nog persoonlijker maken met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Metslawier afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een navigatieapparaat en drumstel. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oosterwijtwerd

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte tablet + ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een dekking vanaf €1.450.000 tot wel €2.800.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook ING pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosterwijtwerd
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken & conflict met de buren. Dan is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €30,90 oplopend tot €29,65 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Oosterwijtwerd voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering