Woonverzekering Hekendorp Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,20 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Hekendorp. De woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle erkende bedrijven waaronder Delta Lloyd en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van brand, vandalisme, inbraak, storm verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hekendorp april 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. brand, water, inbraak, diefstal, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een beschadigde vloer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als dranken of Xbox? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Hekendorp? Start à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Aegon of Nederlanden van Nu bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hapert verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-hekendorp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oudewater? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn afgedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en diefstal. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Hekendorp kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis loopt via de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een ondergelopen kelder. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €445.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hekendorp
Wil jij een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Hekendorp eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hekendorp

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Hekendorp complementeren met een paar handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand lees jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Est afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer + een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hekendorp

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere een kapotte telefoon of het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag van €1.250.000 oplopend tot €4.250.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: HEMA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hekendorp
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een bank of als je iets overkomt in het verkeer. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (beginnend bij €36,85 tot en met €25,75 per maand in april 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hekendorp online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?