Woonverzekering Hapert Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Hapert. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders waaronder Aegon en Independer die schade door o.a. storm, bliksem, vandalisme, inbraak dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hapert mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, vandalisme, storm, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als haarden en tuingereedschap? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Hapert? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Aanbieders als HEMA of Nederlanden van Nu verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Gorinchem verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-hapert


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Bladel? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inbegrepen. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en rook. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een smerige schoorsteen? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Hapert kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een opbollende vloer. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €325.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hapert
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna stuit je op een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Hapert eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hapert

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Hapert aanvullen met additionele nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna bekijk jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Eenum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld filmapparatuur + een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hapert

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn krassen op de auto & geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.100.000 tot zo’n €3.500.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €2,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Verzekeruzelf.nl.

Rechtsbijstandverzekering Hapert
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld sociale wetgeving of als je iets overkomt in het verkeer. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €24,80 tot en met €38,40 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hapert online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering