Woonverzekering Zeegse Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €3,95 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Zeegse. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen zoals EAG Assuradeuren en Klaverblad die schade door o.a. bliksem, vandalisme, storm, water verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zeegse juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, diefstal, brand, water, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als glaswerk en kampeeruitrusting? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zeegse? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket tref je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als BLG wonen en Reaal zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Windraak verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-zeegse


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tynaarlo? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als aanrijding of aanvaring en schade door regen. Dankzij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Zeegse kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt via de opstal, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of loslatende kit. Typische schade is een opbollende vloer. Meestal wordt dit afgedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. gesneuvelde ruiten. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €610.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zeegse
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Zeegse eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zeegse

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Zeegse aanvullen met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Vledderveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze additionele polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels en iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om filmapparatuur + gitaar. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zeegse

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €950.000 oplopend tot €2.900.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,45 p/maand. Ga verder naar Delta Lloyd.

Rechtsbijstandverzekering Zeegse
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met de gemeente of geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €28,75 t/m €31,10 p/maand in juli 2024). De premie komt tot stand door het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Zeegse voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?