Woonverzekering Windraak Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Windraak. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven als bijv. Bruns ten Brink en SNS die schade veroorzaakt door storm, water, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Windraak juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, brand, vandalisme, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als grammofoonplaten of bank? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Windraak? Open meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als BLG wonen en Nederlanden van Nu faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: West-Graftdijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-windraak


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Sittard-Geleen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of schade door regen. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Windraak kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui of een lek waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €555.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Windraak
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina vind je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Windraak moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Windraak

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Windraak nog persoonlijker maken met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Ulestraten afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur en viool. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Windraak

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een gebroken ruit en ook therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.450.000 tot ruim €3.900.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allsecur dekking.

Rechtsbijstandverzekering Windraak
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict over arbeidsvoorwaarden & conflict na autoschade. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €33,35 oplopend tot €33,35 p/maand in juli 2024). De premie hangt af van de modules, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Windraak vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering