Woonverzekering Langbroek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Langbroek. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen waaronder BLG wonen en OHRA die schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, bliksem, storm verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Langbroek april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, brand, inbraak, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als boeken of sportuitrusting? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Langbroek? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink of Lancyr werken met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Klimmen verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-langbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Wijk bij Duurstede? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door waterschade en diefstal. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een schoorsteenbrand? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Langbroek kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €615.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Langbroek
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen in Langbroek probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Langbroek

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Langbroek aanvullen met een aantal belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Heukelom afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze extra dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spiegelreflexcamera & een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Langbroek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte vaas en ook geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf €1.250.000 tot wel €3.600.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,95 (per maand). Check ook Europeesche polis.

Rechtsbijstandverzekering Langbroek
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan pensioenuitkering & conflict over aankoop auto. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf zo’n €34,65 tot €27,15 per maand in april 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Langbroek voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?