Woonverzekering Klimmen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Klimmen. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven als bijv. Avéro Achmea en Interpolis die schade door o.a. water, inbraak, bliksem, vandalisme dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Klimmen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door o.a. vandalisme, diefstal, inbraak, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als albums en handschoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Klimmen? Open meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag of Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Indijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-klimmen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Voerendaal? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Klimmen kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €325.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Klimmen
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Klimmen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Klimmen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Klimmen complementeren met extra interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Heel afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer of viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Klimmen

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een onbruikbare bank of kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.250.000 tot wel €3.150.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook Turien en Co afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Klimmen
De module rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan bijstandsuitkering en geluidsoverlast. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €29,25 t/m €32,40 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Klimmen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?