Woonverzekering Gorinchem Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Gorinchem. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. Bovag en Univé die schade door bijvoorbeeld storm, brand, water, inbraak vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Gorinchem juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld inbraak, brand, vandalisme, water, storm. Je kunt dan denken aan schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals meubelen of dressoir? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Gorinchem? Gebruik hiervoor direct onze vergelijker! Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Allsecur en ING werken met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Gaanderen verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-gorinchem


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Gorinchem? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als stormschade en schroeischade. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of keukenbrand? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Gorinchem kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €690.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Gorinchem
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw onderkomen in Gorinchem eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Gorinchem

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Gorinchem aanvullen met een aantal handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Domburg afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze unieke polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Gorinchem

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan een vlek op een meubel en kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.300.000 tot €4.900.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,20 (per maand). Check ook Nationale Nederlanden dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gorinchem
De module rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen & afgenomen rijbewijs. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €29,80 oplopend tot €30,60 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Gorinchem op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?