Woonverzekering Gaanderen Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €5,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Gaanderen. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven als HEMA en Unigarant die schade door o.a. vandalisme, brand, bliksem, storm afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Gaanderen mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, inbraak, brand, diefstal, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als vitrages en geyser/boiler? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Gaanderen? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en Nationale Nederlanden werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Elspeet verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gaanderen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Doetinchem? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade en brandblussing. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of keukenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Gaanderen is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en loslatende kit. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €685.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Gaanderen
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Gaanderen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Gaanderen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Gaanderen complementeren met additionele praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering De Rijp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze extra moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone en een verrekijker. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gaanderen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte laptop & ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij vanaf zo’n €1.050.000 tot €4.550.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: ASR Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Gaanderen
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij ontslag & afgenomen rijbewijs. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €37,85 t/m €29,10 p/maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Gaanderen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?