Woonverzekering Giessen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Giessen. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld Allianz en Nederlanden van Nu die schade door o.a. storm, bliksem, inbraak, water dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Giessen februari 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijv. vandalisme, storm, inbraak, water, brand. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als grammofoonplaten en raamventilator? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Giessen? Start meteen de vergelijkingstool. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche + InShared bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Ferwoude verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-giessen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Woudrichem? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Op die manier wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem of plundering. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een vuile afzuigkap? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Giessen kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een lekkende kraan. Typische schade is behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Soms ondervinden we een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €605.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Giessen
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hier stuit je op meer informatie. Verzeker direct het huis in Giessen probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Giessen

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Giessen nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop lees je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Dieren afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke verzekering staat je bij bij gebroken glas. Goed om te weten: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een iPad & jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Giessen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Onder andere een kapotte tablet of kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.100.000 tot zo’n €3.900.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,80 (per maand). Check ook Centraal Beheer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Giessen
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict over erfenis & conflicten over erfrecht. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand zijn zeer wisselend (beginnend bij €25,40 t/m €28,05 per maand in februari 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Giessen voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering