Woonverzekering Otterlo Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Otterlo. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en OHRA die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, storm, brand dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Otterlo juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijv. vandalisme, inbraak, diefstal, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als glas- en aardewerk of lingerie? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Otterlo? Open meteen onze vergelijker! Meestal werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer + REAAL Verzekeringen verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Oldemarkt verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-otterlo


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Ede? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of omvallen van bomen. Dankzij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een vuile afzuigkap? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Otterlo is altijd een risico. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De kostenpost door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en gestolen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui en gesprongen leidingen. Typische schade is een onbruikbare koelkast. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €495.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Otterlo
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Otterlo eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Otterlo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Otterlo complementeren met een paar handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Molenhoek afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze additionele zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon en viool. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Otterlo

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere een kapotte telefoon en ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.400.000 tot zo’n €2.950.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis heb je al vanaf €3,90 p/maand. Ga verder naar DAK polis.

Rechtsbijstandverzekering Otterlo
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan conflict met de gemeente & conflict over reparatie auto. In dat geval is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn grofweg 4 modules.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies verschillen nogal (vanaf €25,70 oplopend tot €34,45 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Otterlo vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering