Woonverzekering Molenhoek Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,00 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Molenhoek. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals Ditzo en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door brand, storm, vandalisme, water vergoeden.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Molenhoek juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, diefstal, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als vitrages en zonnebank? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Molenhoek? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct en Verzekeruzelf.nl werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Markenbinnen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-molenhoek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Mook en Middelaar? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. stormschade en ontploffing. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of gaslekken? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Molenhoek kan ook jou overkomen. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak en gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €480.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Molenhoek
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Molenhoek probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Molenhoek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Molenhoek nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Kronenberg afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een smartphone of een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Molenhoek

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €900.000 tot wel €2.650.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €2,50 (per maand). Check ook Allsecur polis.

Rechtsbijstandverzekering Molenhoek
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan conflict met bedrijven of schade of letsel in verkeer. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €34,45 t/m €30,15 p/maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Molenhoek afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?