Woonverzekering Markenbinnen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Markenbinnen. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle erkende partijen zoals ABN AMRO en London Verzekeringen die schade als gevolg van vandalisme, storm, water, brand vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Markenbinnen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, water, vandalisme, inbraak, brand. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als verlichting of jacks? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Markenbinnen? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct of Zelf hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Loenen aan de Vecht verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-markenbinnen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Graft-De Rijp? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door stormschade of plundering. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Markenbinnen kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €360.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Markenbinnen
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hier vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Markenbinnen moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Markenbinnen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Markenbinnen completer maken met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Katwoude afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe verzekering verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet + een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Markenbinnen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen & geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.250.000 tot €3.400.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook ING afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Markenbinnen
Het product rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. studiefinanciering & geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen nogal (startend vanaf €27,75 oplopend tot €24,05 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Markenbinnen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering