Woonverzekering Kamperland Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Kamperland. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle bekende maatschappijen als bijv. Aegon en Zelf die schade door o.a. inbraak, bliksem, vandalisme, storm dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kamperland juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, water, inbraak, brand, storm. Je kunt dan denken aan gebroken servies. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als kamerplanten en schoenen? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Kamperland? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK of Nederlanden van Nu verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Horst verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-kamperland


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Noord-Beveland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door storm en brandblussing. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Kamperland is altijd een risico. Insluipen of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €435.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Kamperland
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw huis in Kamperland eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Kamperland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Kamperland nog persoonlijker maken met een aantal interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Hantumeruitburen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze extra dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een filmcamera of kleding. Je bent al gauw oververzekerd: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kamperland

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank + ambulancevervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €900.000 oplopend tot €3.550.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ANWB afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kamperland
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenuitkering & conflict met een schadehersteller. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei opties.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (beginnend bij €34,20 t/m €35,80 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Kamperland voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?