Woonverzekering Horst Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,45 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Horst. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade zoals storm, water, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Horst juni 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door brand, water, storm, vandalisme, inbraak. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als frituurpan of lingerie? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Horst? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeraars als De Goudse of Univé hanteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Heythuysen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-horst


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Horst aan de Maas? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn inclusief. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als schade door storm en vandalisme. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brandstichting? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Horst kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot / een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Denk maar aan scheuren in de muur. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €395.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Horst
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Horst eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Horst

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Horst completer maken met diverse belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Goirle afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze additionele verzekering staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels en tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Horst

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere vlekken op kleding en ook kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.400.000 tot wel €3.450.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: SNS dekking.

Rechtsbijstandverzekering Horst
Het product rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfrechtgeschillen & verhalen van schade. In dat geval is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies variëren significant (beginnend bij €25,30 tot wel €26,05 per maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Horst voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering