Woonverzekering Heythuysen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €4,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Heythuysen. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende maatschappijen waaronder Allsecur en Lancyr die schade zoals water, storm, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Heythuysen juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, vandalisme, diefstal, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte computer. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als verlichtingsornamenten en centrifuge? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Heythuysen? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea + Interpolis faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Heemstede verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-heythuysen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Leudal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als storm of schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Heythuysen kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstal, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een flinke regenbui en loslatende kit. Typische schade is een opbollende vloer. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. missende dakpannen. Vaak is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €275.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Heythuysen
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hier vind je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Heythuysen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Heythuysen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Heythuysen uitbreiden met enkele praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand tref jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Frieschepalen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe dekkingis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een laptop & sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heythuysen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan een onbruikbare bank of ziekenhuisverblijf. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €900.000 oplopend tot €2.900.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: De Goudse polis.

Rechtsbijstandverzekering Heythuysen
De rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan erfrechtgeschillen of conflict over wonen. In dat geval is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De premies per maand verschillen nogal (beginnend bij €23,95 tot €24,70 per maand in juni 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Heythuysen voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering