Woonverzekering Twijzelerheide Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €8,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Twijzelerheide. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle grote maatschappijen als bijv. Aon Direct en Nederlanden van Nu die schade door o.a. brand, water, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Twijzelerheide juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou o.a. storm, brand, vandalisme, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als koelkast of zonnepanelen? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Twijzelerheide? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Univé zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: t Waar verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-twijzelerheide


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Achtkarspelen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade of olie. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of spelen met vuur? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Twijzelerheide kan ook jou overkomen. De Flippermethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. Jouw schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is een kapotte wasmachine. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapot dak. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €495.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Twijzelerheide
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Twijzelerheide moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Twijzelerheide

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: men mag deze woonverzekering in Twijzelerheide complementeren met extra nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Scherpenisse afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat of gitaar. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Twijzelerheide

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en letselschade. Onder andere krassen op de auto of medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf €1.000.000 oplopend tot €4.000.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Europeesche polis.

Rechtsbijstandverzekering Twijzelerheide
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld als je werkgever failliet gaat & geschil over de uitkering. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met makelaar)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €25,40 tot en met €33,60 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Twijzelerheide online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering