Woonverzekering Gendt Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,20 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Gendt. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Generali en nowGo die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Gendt juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, storm, vandalisme, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als koelkast en koffers? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Gendt? Open meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als FBTO en Polis Direct bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eys verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-gendt


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Lingewaard? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en rook. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Gendt kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €645.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Gendt
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Gendt probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Gendt

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Gendt nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Deurningen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Gendt

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een onbruikbare bank of fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag beginnend bij €950.000 tot €4.550.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,25 (per maand). Check ook ANWB dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gendt
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. geschil over ouderlijk gezag of conflict bij aankoop huis. Hierbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €25,40 tot wel €30,30 p/maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Gendt op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?