Woonverzekering Well Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,90 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Well. De woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle landelijke partijen als Centraal Beheer en Unigarant die schade veroorzaakt door inbraak, water, storm, brand verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Well juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, brand, vandalisme, storm, water. Je kunt dan denken aan gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als naai- en breimachine en tuingereedschap? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Well? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse + Univé verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Vredepeel verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-well


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Maasdriel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als bliksem en schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een smerige schoorsteen? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade van jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Well kan ook jou overkomen. De Flippermethode of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine of loslatende kit. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd middels de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan lekkage. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €515.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Well
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Well eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Well

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Well aanvullen met extra handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Ter Aar afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Well

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn besmeurde meubels & geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €1.150.000 tot ruim €3.700.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Centraal Beheer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Well
De polis rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschil met de werkgever en conflict over aankoop auto. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies fluctueren behoorlijk (vanaf €27,25 tot wel €32,65 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Well afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?