Woonverzekering Buggenum Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €3,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Buggenum. Een woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende aanbieders waaronder ASR Verzekeringen en Polis Direct die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Buggenum juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door inbraak, water, diefstal, vandalisme, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als haarden en kostuums? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Buggenum? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer of Turien en Co bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Boer verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-buggenum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Leudal? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als stormschade of olie. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of keukenbrand? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Diefstal in Buggenum is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot / een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een opbollende vloer. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte regengoot. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €665.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Buggenum
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hier tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw onderkomen in Buggenum zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Buggenum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Buggenum uitbreiden met verschillende interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Ammerzoden afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze additionele zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een iPad en een verrekijker. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Buggenum

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een deuk in de auto en ook geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.200.000 tot wel €3.150.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar BLG wonen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Buggenum
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente en conflict met de bank. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf circa €35,90 oplopend tot €26,05 per maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Buggenum afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?