Woonverzekering Velddriel Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €8,70 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Velddriel. De woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. DAK en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, water, storm vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Velddriel april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, water, brand, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals cd-speler of audiovisuele apparatuur? Er zijn in de basis een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Velddriel? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren of nowGo hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Tonden verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-velddriel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Maasdriel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of spelen met vuur? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Velddriel is altijd een risico. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Vaak is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €415.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Velddriel
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hier ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Velddriel probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Velddriel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Velddriel aanvullen met enkele praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Sint Kruis afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze additionele dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spelcomputer + jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Velddriel

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop of ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 tot zo’n €4.550.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar Lancyr dekking.

Rechtsbijstandverzekering Velddriel
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een keukenhandel & geschillen met de buren. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf €31,75 tot en met €36,45 p/maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Velddriel voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering