Woonverzekering Tonden Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,25 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Tonden. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals ANWB en Lancyr die schade door o.a. bliksem, brand, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Tonden mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, storm, brand, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als glaswerk of haarföhn? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Tonden? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen nemen een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Generali + Polis Direct werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Surhuisterveen verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-tonden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Brummen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door brand en omvallen van bomen. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een omgevallen lamp? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Tonden kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een kapotte vloer. Meestal wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €520.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Tonden
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Tonden zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Tonden

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Tonden completer maken met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Schalkwijk afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een navigatieapparaat en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Tonden

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een kapotte vaas + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €950.000 tot wel €3.350.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar ANWB polis.

Rechtsbijstandverzekering Tonden
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. problemen op het werk of conflict over pensioenuitkeringen. Dan is het prettig dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf zo’n €36,45 t/m €38,05 p/maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Tonden op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?