Woonverzekering Beesel Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €7,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Beesel. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen als bijv. Allianz en nowGo die schade zoals vandalisme, bliksem, water, brand verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Beesel mei 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, water, vandalisme, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als koelkast of stofzuiger? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Beesel? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren + ZLM bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Arnemuiden verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beesel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Beesel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn verzekerd. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door stormschade of ontploffing. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Beesel kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Meestal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €485.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Beesel
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Beesel zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Beesel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt de woonverzekering in Beesel complementeren met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Zalk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra moduleis er bij gebroken glas. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een mobiele telefoon + een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Beesel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto en fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij van €1.200.000 tot €4.500.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar BLG wonen polis.

Rechtsbijstandverzekering Beesel
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag of conflict over reparatie auto. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €29,05 tot €36,50 per maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Beesel voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering