Woonverzekering Lauwerzijl Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Lauwerzijl. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven waaronder Delta Lloyd en Independer die schade veroorzaakt door brand, bliksem, vandalisme, storm vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Lauwerzijl juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, vandalisme, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als radio en koffers? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Lauwerzijl? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Europeesche of Independer hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Kolham verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lauwerzijl


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zuidhorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade of ontploffing. Via een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade van jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Lauwerzijl is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico oplopend tot €630.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Lauwerzijl
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw huis in Lauwerzijl gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Lauwerzijl

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Lauwerzijl aanvullen met meerdere handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna vind je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Hilaard afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze additionele dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het gaat hier om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan filmapparatuur of sportuitrusting. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Lauwerzijl

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel + kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.150.000 tot wel €2.750.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: nowGo polis.

Rechtsbijstandverzekering Lauwerzijl
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij erfrechtgeschillen en geschillen met de buren. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Module werk (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (startend vanaf €26,55 oplopend tot €33,10 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Lauwerzijl online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?