Woonverzekering Hilaard Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Hilaard. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende maatschappijen als bijv. Aon Direct en Klaverblad die schade door o.a. inbraak, storm, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hilaard juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, storm, brand, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals game consoles en lingerie? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Hilaard? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als FBTO of Unigarant bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Heesch verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hilaard


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Littenseradiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als stormschade of schroeischade. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of spelen met vuur? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Hilaard kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak of een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. Doorgaans worden de kosten betaald middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €595.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Hilaard
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Hilaard zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. vrijstaand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hilaard

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Hilaard uitbreiden met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina doorzoek jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Garmerwolde afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een iPad & een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hilaard

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.450.000 tot €4.100.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €4,10 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer polis.

Rechtsbijstandverzekering Hilaard
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict over adoptie en geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende opties.

 • Consument (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (startend vanaf €30,15 tot wel €34,85 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Hilaard vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering