Woonverzekering Meedhuizen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Meedhuizen. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle grote partijen als bijv. Bruns ten Brink en London Verzekeringen die schade als gevolg van vandalisme, storm, water, inbraak afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Meedhuizen mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld diefstal, inbraak, vandalisme, water, brand. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als levensmiddelen en geyser/boiler? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Meedhuizen? Open vandaag nog onze vergelijker! Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals HEMA of Turien en Co bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Lopik verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-meedhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Delfzijl? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn afgedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en roet. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een gevallen strijkbout? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Meedhuizen kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan het huis regel je via de opstal, en gestolen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of bevroren leidingen. Typische schade is een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €325.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Meedhuizen
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Meedhuizen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Meedhuizen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Meedhuizen aanvullen met diverse handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Kiel-Windeweer afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze additionele verzekering staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader of een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Meedhuizen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet + geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.250.000 tot wel €2.650.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: SNS afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Meedhuizen
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij erfenis of conflict met aannemer. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €29,50 oplopend tot €25,85 p/maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Meedhuizen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering